27 september 2008

besök från prag

Jag har haft en jätte trevlig kväll, blev tillfrågad film med tjejerna men avstod pga. plugg och trötthet. Istället har jag då pluggat svenska och historia, inte det roligaste men känner mig så motiverad nu! En tjej från min gamla klass, Alexandra, flyttade till Prag med sin familj efter 9an, och våra mammor är väldigt bra kompisar. Och nu är hon (alexandras mamma) i Sverige och har varit här på middag. Satt och pratade med henne i över två timmar, om hur allting är i Prag och väldigt mycket om skolan. Hon motiverade mig lite extra, speciellt när det gäller franskan, otroligt nog. Detta kommer säkert inte bli av, men hon känner lite folk som bor i Frankrike och föreslog att prata med dom om att jag åker dit i sommar och jobbar som barnflicka eller någonting i den stilen. Mest för att lära mig mer franska, och självklart för upplevelsen. Fan vad roligt, hoppas att det blir av!

Sen pratade vi även om hur allting är i Prag nu, speciellt för alexandra och jag blir så jäävla avundsjuk (inte på deras läxor, dock)! Det verkar så himla roligt. Jag vill också bo utomlands! Visserligen är inte Prag det varmaste, min dröm är att ta en bartenderkurs i Italien i ett år.


Bild från i somras i italien, alltså kolla vattnet! Vill tillbakaaaa..
Nej nu plugg, Tjingeling!

1 kommentar:

Anonym sa...

låter kul med italien ett år, men varför bartenderkurs? :D går du en sån inriktning eller får man bra erfarenheter därifrån? jag skulle vilja vara reseledare 1 år i grekland, vore tjockt nice! puss på dig och fin blogg