25 augusti 2009

Back to school

Första och andra skoldagen avklarade! Det var skit kul att träffa alla igen och jag känner redan att det kommer bli ett grymt år. Visserligen mycket mer plugg, men det måste man genomlida helt enkelt. Ser fram emot att få läsa helt nya kurser med nya människor!

Igår började dagen chill. Fick busskort, kollade film och hade lite gruppdiskussioner. Sen hade vi en 2 timmar lång filosofi lektion! Även fast det verkar flummigt och svårt tror jag att det kommer bli kul. Efter skolan åt jag middag hos Pålshagen's och kollade på Män som Hatar kvinnor.
Idag fick vi träffa våran nya ph, som vi även kommer ha i engelska. Sen var det introduktion av Fek A. Den kursen är inte ens 10 veckor lång men jag & Sessan har bestämt att vi ska satsa stenhårt på det. Senare under dagen hade jag min första Tyska steg 1 lektion och det verkar väldigt lätt och jag hoppas det går prima, med mamma och mormors hjälp får jag lätt ett MVG!

Blev även lite shopping när skoldagen var slut. Kläder bara från H&M, I love it! Eftersom min lön har kommit nu kände jag mig extra generös och köpte lite småsaker till familjen :)

Cya whenever

2 kommentarer:

Isabelita sa...

amanda jag e depp jag orkar inte att du ska vara så positiv. kan du inte whina lite istället så kan vi dö ihop?

Mandie sa...

booo bebi :( i love youuu