20 juni 2011

POME TIME BITCHES!

Hola! Elin hääär! Sitter i Amandas badkar och lyssnar på I'm not a girl och det är just i stunder som denna som jag tänker på hur otroligt grym jag är på att ge tips till mina med människor. Nu ska ni få glädjen att lära er hur man ser bra ut på bild. För inse om man inte ser ut som Giselle Bunchen så är man ful! facts...

1. Hållning, in med magen, ut med de tuttar du besitter, stå jävligt bredbent så att det ser ut som du iaf har något mellanrum mellan benen.

2. Ansikte, med denna hållning kommer nu uppgiften att se normal ut i ansiktet, och inte se ut som att du får något penetrerat i götten.

3. Posen, ända sättet att få till en bra pose är att ha studerat mig i minst 9 månader, samt har tittat igenom alla mina 690 bilder på facebook.

4. Paint, inse du är inte tillräckligt fin i verkligenheten för att visas på bild, såååå dra ihop bilden en aning i paint så ser du smalare ut, skinny bitch it is!

5. Smiket, finns bara ett råd att ge överdriv! Sminka dig tills man inte ser att det är du och man kan missta för the one and only Kissie!


1 kommentar:

Anonym sa...

Hahahahahahahahahaha, Elin på pricken alltså!